Blog

Er wordt gewerkt….

Er wordt op dit moment gewerkt aan de website om u nog beter te inspireren. De website zal tijdens de werken steeds bereikbaar blijven. Binnenkort meer informatie over de nieuwe functies….. Daarom is er even geen nieuw recept maar kijk gerust rond voor lekkere inspiratie en recepten.

Salade met aardappelen en venkel

Deze lekkere salade is eens iets anders dan een klassieke (aardappel)salade. Laat je niet afschrikken door de venkel, want o.a. de appel en de dressing verzachten de typische venkelsmaak. Het is ook handig om een teveel aan gekookte aardappelen te verwerken. Deze salade is bijvoorbeeld ook lekker als bijgerecht bij een brunch, picknick of barbecue. Klik onder de foto voor o.a. het lekkere recept,…

Ga verder naar recept….

Fijne feestdagen

Lekkere-inspiratie.com wenst jullie fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022, boordevol inspiratie. 

Tip: hapjes en gerechten om te delen zijn eens iets anders dan een klassiek menu, Klik hier voor feestelijke inspiratie en recepten…..
Ga naar ‘Blog‘ voor alle recepten en meer inspiratie of klik op ‘Zoeken‘ om iets specifiek te zoeken. Vanaf 2022 zal er tweewekelijks nieuwe inspiratie en recepten verschijnen i.p.v. wekelijks.