Webshop-aanrader: pit-pit.com

Pit-pit.com is een webshop waar je allerhande noten, zaden, pitten, verschillende kruiden(mengelingen), zoetstoffen, granen, thee en nog zoveel meer kan bestellen. De prijs is meestal gelijk of goedkoper dan de prijzen in de winkel. Nog een voordeel is dat als je bestelt voor 20u het morgen al geleverd wordt (met Bpost).

Ik heb de proef op de som genomen en een bestelling gedaan bij pit-pit.com. Ik heb onder andere amandelen, amandelmeel, walnoten, rozijnen, chia-zaad en rozenbottels voor thee besteld. Een dag later werd mijn bestelling geleverd en deze was zeer netjes verpakt. De meeste producten worden geleverd in een handige, praktische, herbruikbare en afsluitbare verpakking zodat het product langer vers blijft. De smaak van de verschillende producten was goed tot zelfs uitmuntend (beste walnoten die ik al gegeten heb). Na deze geslaagde test kan ik deze webshop echt aan iedereen aanraden.

Wist je dat een handje noten en zaden per dag (25g) past in een gezonde levensstijl? Want noten zitten boordevol goede vetten (onverzadigde vetten, o.a. omega 3) en andere goede stoffen zoals calcium, magnesium, zink, ijzer,….. (voor meer informatie klik hier, en lees er meer over, op de website van Gezond Leven). Er bestaan veel verschillende noten en zaden, varieer want elke soort heeft zijn eigen goede eigenschappen. Eet een handje noten als snack of strooi wat zaadjes over je yoghurt. Of kies eens voor een pure notenpasta op de boterham of verwerkt in bv. een spread,….

Veel shop/smulplezier….

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s