Winkelaanrader: Wullebeekhof + originele cadeautip

Heb je al eens gehoord van het Wullebeekhof te Aartselaar (Koekoekstraat 51)? Je kan er terecht voor verse groenten en fruit van het seizoen. De kwaliteit is top en de prijs is meestal lager of gelijk aan de prijs in de supermarkt. Ze verkopen er ook aardappelen en groenten die ze zelf telen, o.a. courgette, tomaten, komkommers, bloemkolen, asperges,…(seizoengebonden).  Wat ze verkopen is super vers en je proeft het verschil.  Ik raad iedereen aan om er eens langs te gaan en het verschil te proeven, een echte aanrader..

Info Wullebeekhof
klik hier voor meer informatie.

Op zoek naar een originele cadeau? Je kan er groente-, fruitmanden of een combinatie van beide laten samenstellen (op bestelling). De ontvanger zal aangenaam verrast zijn met dit originele cadeau…. Je kan de inhoud en prijs zelf bepalen of hen een mand laten samenstellen voor een bepaalde prijs. Voor meer informatie kan je best even bij hen langsgaan of met hen contact opnemen.

Voorbeeld van een groenten/fruitmand laten maken bij Wullebeekhof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s