Het oog wil ook wat…… (+ vakantietip)

Wist je dat gezonde voeding meer aanspreekt als je het serveert in een mooi servies? Maak bijvoorbeeld gebruik van een mooie kleurrijke kom, kleurrijk slabestek,… Natuurlijk is de smaak en de afwerking van je gerecht ook een must maar een kleurijk servies kan een extra motivatie zijn om gezond en gevarieerd te eten. Je kan je gerecht ook versieren met verse kruiden en/of eetbare bloemen, wees creatief.

Ook kan een mooi kleurrijk servies kinderen meer motiveren om te eten of om iets nieuws te proeven (ook een leuke naam bedenken kan helpen). Tip ga deze vakantie op stap met je kroost en laat ze zelf een mooi bord, kommetje,…. kiezen. Ga samen naar de supermarkt en laat ze zelf (mits sturing) een gezonde maaltijd samenstellen. Daarna kunnen jullie samen aan de slag in de keuken. Veel plezier…

Een reactie op “Het oog wil ook wat…… (+ vakantietip)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s