6 recepten voor brood

Brood is lekker en je kan er eindeloos mee variëren. Hieronder 6 recepten voor iets specialere broden, o.a. met speculaas, frangipane,…. Of wat denk je van zelfgebakken pitabroodjes? Klik onder de foto voor o.a. de recepten…

Brood met speculaasvulling

Brood met frangipane en appel 

Mediterraans brood

Rozijnen-suikerbrood

Melkvrije sandwiches (+ variaties)

Pitabroodjes

Hierboven zag je 6 recepten voor brood. Als je nog restjes (oud) brood over hebt, kan je er bijvoorbeeld broodpudding mee maken. Maar er zijn nog veel meer recepten. Ga naar ‘Blog‘ voor meer recepten en inspiratie of klik op ‘Zoeken‘ om iets specifiek te zoeken. Veel lees- en kookplezier…

Logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s