7 Recepten met winterse seizoensgroenten

Seizoensgroenten zoals spitskool, witte kool, savooikool, prei, knolselder, rode biet, witloof,….  zijn op dit moment volop te verkrijgen. Nu de paprika’s, tomaten en andere zuiderse groenten duurder zijn dan normaal, zijn o.a. kolen een lekker en goedkoper alternatief. Klik onder de foto voor o.a. 7 inspirerende recepten,…. 

Spitskool boordevol smaak

Bonte groentestoofschotel

Pasta met witte kool en champignons

Stoemp boordevol groenten

Knolselder in zoutkorst

Gepofte groenten en vis met kruidenkorst

Veggie Parmentier

Hierboven zag je 7 Inspirerende recepten met seizoensgroenten, maar er zijn nog veel meer recepten. Ga naar ‘Blog‘ voor meer recepten en inspiratie of klik op ‘Zoeken‘ om iets specifiek te zoeken. Bij ‘Zoeken‘ kan je nu ook inspirerende clusters met recepten terug vinden. Veel kookplezier…

Logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s