Homemade feestelijke hapjes

De feestdagen staan voor de deur, ze zullen anders zijn dan andere jaren. Hierbij inspiratie en recepten voor een gezellige tijd samen met je bubbel. Klik onder de foto voor meer informatie en inspiratie…. 
Ik wens jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig en gezond 2021, boordevol inspiratie.   

Pompoengebakjes

Pompoengebakjes zijn lekker en niet moeilijk om te maken. Deze originele bladerdeeghapjes kan je afwerken met verse kruiden, groen van lente-ui, gehakte noten, zaden, pitten naar smaak. Klik hier voor het recept.   

Toastjes met homemade beleg/spreads

Homemade groentespreads zijn bv. lekker op toastjes of als dip geserveerd met crackers. Werk af met een aantal toppings voor een feestelijke look. Klik hier voor de recepten van de groentespreads en meer informatie. Voor extra inspiratie en recepten, klik hier

Mini quiches

Mini quiches zijn lekker en je kan er eindeloos mee variëren. Je kan verschillende soorten groenten gebruiken en eventueel afwerken met bv. spekreepjes, stukjes gerookte zalm, gehakte noten, pitten, zaden,… naar smaak. Klik hier voor het recept van de mini quiches. 

Feestelijke groenten om te dippen

Het is niet moeilijk om te maken en oogt feestelijk. Je kan het zelf samenstellen naar smaak. Combineer eventueel met de homemade groentespreads. Klik hier voor meer informatie. 

Meer inspiratie nodig?

Hieronder nog wat extra inspiratie en recepten. Met deze recepten vul je kommen en schotels om gezellig te delen met je bubbel. Je kan deze ook serveren bij een brunch, lunch, picknick,…. 

Nog vragen, opmerkingen, suggesties? Contacteer me via de contactpagina of reageer onder dit bericht.

Logo

2 reacties op ‘Homemade feestelijke hapjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s